Tjänster

Om våra tjänster

Jämstorps Entreprenad erbjuder olika produkter inom anläggningsområdet med huvudinriktning på mark- och grundarbete.

Finner ni inte vad ni letar efter kontakta oss, vi ser nya uppdrag som en utmaning.

Mark och anläggningsarbeten

Vi utför alla sorters mark och anläggningsarbeten. Vi har ca 15 maskinförare och lika många anläggningsarbetare, samt några stensättare. Det ger oss möjligheten att ta oss an en bred kundportfölj. Större delen av projekten är byggprojekt men i dagens läge har anläggningsdelarna blivit större pga. mer förberedande arbeten såsom rivning, masshantering, sprängning m.fl.

Byggprojekt och infrastruktur

Vi förfogar över flera stora och små maskiner som underlättar uppdragen och gör det möjligt att ta sig an även de större jobben inom infrastruktur. Genom åren har flera exploateringsområden utförts till både kommuner och privata aktörer för kommande byggprojekt som industrier, kommersiella fastigheter samt bostadsbyggande.

Rivning

Vi innehar både kompetens och utrustning för att utföra små som stora rivningar. Anläggningsmaskiner kan enkelt ställa om för rivningsuppdrag dessutom har vi ett par rena rivningsmaskiner. Genom åren har företaget skapat sig god kompetens och bra samarbetspartners för att kunna utföra komplicerade rivningar samt få god ekonomi i dessa.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå